Prenova stanovanja v Novi Gorici

Prenovljeno mansardno stanovanje

Mansardno stanovanje v centru Nove Gorice smo odeli v bele barve pohištva in svetlo lesno teksturo tlakov. Kot protiutež belini smo nekatere stene pobarvali v sivo modro barvo, pri čemer smo ustvarili izrazito kontrasten in moderen izgled. Prav zaradi temnejše barve je bilo pomembno nameniti nekaj več pozornosti osvetlitvi. Vgradna led osvetlitev zagotavlja dobro razprešenost svetlobe in tako ohranja efekt prostornosti. Tudi izbor kopalniških ploščic je omejen na svetle odtenke in svetlo lesno teksturo. Kot zanimiv detajl je zagotovo talna in stenska kamnita obloga v tuš kabini.

Prenova stanovanja - XXX divizije Nova Gorica

Ostale vsebine v kategoriji

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija VESELI DECEMBER -15% na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 6.12.-20.12.2023)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše