Stanovanjska hiša v zaledju Kopra

Novozgrajena stanovanjska hiša, s prekrasnimi razgledi na okoliške griče. Ravno prav odmaknjena od centra Kopra in hkrati dovolj blizu za vse, kar ponuja mesto.

Zaupana nam je bila naloga, da oblikujemo notranjost stanovanjske hiše in njeno okolico. Želja je bila po toplo oblikovanih prostorih, s pridihom domačnosti in preteklosti.

Kamen in les, kot osnova. Topli, bež odtenki in kovinski detajli, kot pika na i. Zanimiv element, ki poudarja podeželjski stil so zagotovo tudi tramovi – vidni in dodatno poudarjeni, z izrazito lesno teksturo.

Nežna protiutež nevtralni barvni skali je modra, ki zareže v vsak prostor hiše. Je kot podaljšek modrine neba in morja, ki sega v notranjost hiše.

Ostale vsebine v kategoriji

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija: BREZPLAČNI NASVET ter 20% popust na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 06.06.-13.6.2024)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše