Prenova stanovanja – Gradnikove Brigade

V celoti smo prenovili večje, štirisobno stanovanje s kopalnico in dnevnim wc-ejem na Gradnikovi ulici v Novi Gorici. Popolnoma na novo zasnovana in opremljena kuhinja, jedilnica in dnevna soba. Celovita prenova kopalnice in wc-ja. V celoti zamenjana okna in notranja vrata, vključno z vhodnimi. Na novo razvejana vodovodna in električna instalacija.

Svetlo pohištvo in stene v kontrastu s temnimi tlaki v orehovi teksturi dajejo stanovanju eleganten in brezčasen izgled. Moderne in ravne linije pohištva ohranjajo v stanovanju prostornost in efekt zračnosti.

Premišljeno zasnovana osvetlitev v obliki vgradnih led svetil in stenskih svetil vnašajo v stanovanje dodatno dinamiko in dobro razpršenost svetlobe.

Prenova stanovanja - Gradnikove Brigade Nova Gorica

Ostale vsebine v kategoriji

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija v času sejma DOM: BREZPLAČNI NASVET ter 15% popust na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 8.03.-30.3.2023)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše