Prenova lokala v Solkanu

V Solkanu ob Novi Gorici smo celovito prenovili gostinski lokal.

Izrazita lesna tekstura, tapeta v imitaciji svetle opeke, sive odbojne stene in črni detajli.

Prenova lokalov narekuje premišljeno načrtovano časovnico saj čas, ko je lokal zaprt predstavlja za lastnika izpad dohodka.

Točno določen datum pričetka prenove, predhodno izrisana ter dobavljena notranja oprema in dogovor oz. rezervacija podizvajalcev so ključni elementi, da se dela lahko pričnejo.

Prenove sodijo med zahtevnejše posege, zato je toliko bolj pomemben predhodno dobro načrtovan projekt, ogledi obstoječe situacije s posameznimi podizvajalci, na podlagi katerih se dogovorimo o danih možnostih. Vse to še preden se dela na objektu pričnejo.

Prenova lokala Mundič v Solkanu je narekovala celovito prenovo instalacij, sanitarij, odstranitev obstoječih zidnih oblog, na nekaterih delih sanacijo sten in seveda komplet dobavo notranje opreme, ki je poleg pohištva, sanitarne opreme in svetil zajemala tudi stensko dekoracijo.

Ostale vsebine v kategoriji

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija v času sejma DOM: BREZPLAČNI NASVET ter 15% popust na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 8.03.-30.3.2023)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše