Stanovanje – Eda center

Topli barvni odtenki ter kontrast med temnimi tlaki in svetlim pohištvom

Temeljne značilnosti popolnoma na novo opremljenega stanovanja v centru Nove Gorice so temni tlaki v orehovi teksturi, svetlo in moderno pohištvo ter stena, dekorirana v efektu presekanega kamna. Strop je celoti spuščen in v njem vgrajena led osvetlitev. V osrednjem bivalnem prostoru je izjema le elegantno viseče svetilo nad jedilno mizo.

Naravne barvne odtenke nekoliko preseka sedežna garnitura in jedilniški stoli v rdeči barvi. Prekrasen razgled se ponuja iz vseh prostorov in stanovanju daje občutek lahkotnosti in udobja. Pri vsem tem pa igra veliko vlogo tudi notranja razporeditev pohištva in njena uporaba.

Ostale vsebine v kategoriji

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija: BREZPLAČNI NASVET ter 20% popust na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 06.06.-13.6.2024)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše