Novogradnja hiše – Nova Gorica

V neposredni bližini Nove Gorice se na prekrasni lokaciji nahaja enodružinska stanovanjska hiša. Umeščena v zelenje okoliških gričev in odmaknjena od mestnega vrveža.

Oblikovali smo idejno zasnovo notranje ureditve, ki je moderna in v nevpadljivih barvnih odtenkih. Nevsiljivo prepletanje arhitekturnih elementov, kot so stopniščna ograja, razgiban strop in asimetrija prostorov dajejo navedeni novogradnji poseben pečat.

Stene, pobarvane v nežnih, zemeljskih tonih in obenem pralne zagotavljajo toplino in nenazadnje enostavno vzdrževanje.

Toplina prostorov se odraža tudi na parketu v hrastovi teksturi, svetlem pohištvu v smetanovi barvi in lesenih, masivinih insertih, kot je jedilna miza.

In prav jedilnica, kot osrednji prostor, harmonično povezuje dnevno sobo in kuhinjo. Masivna, hrastova jedilna miza z udobnimi stoli/fotelji predstavlja središče druženja. Razkošen in moderno oblikovan lestenec oblikovno zaokroži podobo jedilnice in dodatno poudarja eleganten izgled ter osrednjo vlogo celotnega pritličja.

Novogradnja hiše - Nova Gorica

Ostale vsebine v kategoriji

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija: BREZPLAČNI NASVET ter 20% popust na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 06.06.-13.6.2024)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše