Hiša v Kopru – 3D izris in oprema

Novogradnja hiše v Kopru

Celovita oprema hiše na obali.

3D vizualizacija hiše v Kopru s čudovitim razgledom .

V okolici Kopra se nahaja stanovanjska hiša s čudovitim razgledom proti morju. Zasnovali in opremili smo notranji design, kjer elegantno izstopa osrednji bivalni prostor. Pohištvo kuhinje, jedilnice in dnevne sobe je oblikovano v lahkotnem klasičnem stilu, ki mu daje poseben pečat zlata lesna pora. Nekaj posebnega je tudi kuhinjski pult Corian v izrazitem, marmornatem efektu.

Premišljeno načrtovana osvetlitev zagotavlja dovolj delovne in ambientalne svetlobe. Občutek prostornosti v že tako velikem in svetlem prostoru je z ustrezno osvetlitvijo še večji.

Stene so pobarvane v topel, krem odtenek, kjer pa se kot kontrast pojavljajo kamniti inserti in odtenki v topli sivi barvi.

Oglejte si tudi video vizualizacijo hiše v Kopru.

Kar izrišemo, tudi opremimo. Vse na enem mestu. Pohištvo, svetila, keramika, parket, notranja vrata, okna, mizarske storitve,….

Vrhunska masivna kuhinja z zlato poro.

Hišo v Kopru smo opremili z vrhunsko kuhinjo v podeželjskem stilu - slonokoščena z zlato poro.

Video vizualizacija hiše v Kopru

Ostale vsebine v kategoriji

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija v času sejma DOM: BREZPLAČNI NASVET ter 15% popust na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 8.03.-30.3.2023)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše