Stanovanje v osrčju Briških gričev

Mlada družina se je odločila, da nadstropje stanovanjske hiše v celoti prenovi. Popolnoma smo prenovili kopalnico, prilagodili in posodobili kuhinjsko postavitev ter nekoliko posegli tudi v obstoječe stene.

Iz dveh prostorov kuhinje in dnevne sobe je nastal večji bivalni prostor. Enega, izmed dveh vhodov v novonastali prostor smo zaprli ter tako v hodniku zagotovili praktičen kot, idealen za umestitev garderobne omare.

Z novo oblikovano osvetlitvijo in svetlim pohištvom smo zagotovili optično prostornost. Da pa ne bi bilo vse preveč “sterilno” smo z lesenimi inserti, na nekaterih mestih z nekoliko toniranimi stenami in črnimi detajli vnesli v prostore toplino in občutek domačnosti.

Ostale vsebine v kategoriji

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija: BREZPLAČNI NASVET ter 20% popust na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 06.06.-13.6.2024)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše