Barvito in mladostno – prenova hiše na Ajdovskem

V družinski hiši smo na novo zasnovali razporeditev prostorov in tako ustvarili dve stanovanji. Tloris hiše je omogočal, da smo na novo oblikovano stanovanje razporedili v dve etaži. Obenem je nastala tudi priročna terasa.

Notranja oprema je oblikovana moderno. Pohištvo v belem, visokem sijaju ter kombinirano z svetlo zeleno in ciklam barvo vnaša v prostor igrivo in mladostno vzdušje. Minimalen kamnit insert v dnevni sobi ponazarja ruralno okolico Vipavske doline.

Elegantno oblikovana kopalnica, ki se nahaja v pritlični etaži ponuja vsepotrebno udobje. Večji, polkrožen umivalnik in vgrajena kopalna kad, viseča sanitarna oprema in izbrana talna ter stenska keramika oblikujejo moderno kopalnico s glamour pridihom.

Prenova hiše - Ajdovščina

Ostale vsebine v kategoriji

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija: BREZPLAČNI NASVET ter 20% popust na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 06.06.-13.6.2024)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše