Obnova hiše – kmetija na Vipavskem

V celoti prenovljena stara domačija, kjer so največji izziv predstavljale neravne stene. Zato je pohištvo v celoti izdelano po meri. Izjema so le kopalniške omarice, ki so se odlično prilegle zasnovanemu tlorisu. Da bi ohranili pridih originalnega objekta sta se lastnika odločila izpostaviti nekatere stavbne elemente, kot je kamnit obok, ki vodi v dnevno sobo. Notranja oprema je zasnovana v lahkotnem, rustičnem stilu, kar priča o svetli lesni teksturi, tako na pohištvu, kot tudi tlakih. Stene so pobarvane v dekorativno, biserno belo barvo, ki je nekoliko odbojna in kombinirana s kamnito stensko oblogo. Osvetlitev prostorov je kombinacija vgradnih led svetil in nadometnih svetil v rustičnem stilu.

celovita obnova hiše na vipavskem

Video predstavitev hiše na vipavskem

Ostale vsebine v kategoriji

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija v času sejma DOM: BREZPLAČNI NASVET ter 15% popust na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 8.03.-30.3.2023)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše