Prenova dvosobnega stanovanja v Sežani

Celovita prenova stanovanja, od instalacij do dekoracij

Pri prenovah so zagotovo največji izzivi posegi v instalacijo. In tudi ta projekt ni bil izjema.

Optimalna razporeditev osvetlitve je narekovala celovit poseg v instalacijo, saj smo namesto klasičnega enojnega izpusta na sredini stropa načrtovali osvetlitev v obliki vgradnih in nadometnih svetil. Svoj prostor so našle tudi stenske svetilke, ki so dodatno poudarile dekoracijo sten – tapete.

Kopalnica je bila v celoti prenovljena. Namesto kadi smo umestili večjo tuš kabino, predalnik s prostornim lijakom, omarico z ogledalom ter viseč element za shranjevanje brisač in kozmetike. Čeprav manjši kvadraturi kopalnice, pa je svoj prostor dobil tudi pralni stroj. V kuhinji je bilo potrebno zagotoviti tudi toplo vodo, saj jo dosedanja vodovodna instalacija ni imela. Da smo se izognili nadometnim pretočnim grelcem smo raje posegli v cevi in tako zagotovili eleganten izgled kuhinje.

Ker stanovanje ni razpolagalo s klimatskim hlajenjem smo stranki priskrbeli in izvedli tudi to. Pravtako pa tudi na novo zasteklili balkon.

Da smo ohranili prostoren izgled je pohištvo v svetlih, belih odtenkih, kjer pa se kot topla protiutež pojavlja lesna tekstura. Pri dekoraciji sten izstopajo tapete, ki vnašajo v prostore igrivost in mladosten pridih.

Kuhinja in fototapeta s svojim alpskim motivom je nekaj posebnega. Podolgovat in relativno majhen prostor smo tako optično povečali in ga dodatno popestrili. Sam motiv alpske doline pa kar “vleče” vase. Kot da bi obedovali na prostem.

Ostale vsebine v kategoriji

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija: BREZPLAČNI NASVET ter 20% popust na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 06.06.-13.6.2024)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše