Novogradnja hiše – Ljubljana

Moderna in razgibana zasnova stanovanjske hiše

Ko je prav vsak prostor "zgodba" zase.

Želja lastnikov je bila po nevsakdanjih in unikatnih detajlih. Tako smo zasnovali in izvedli izredno dinamično ureditev notranjih prostorov, novozgrajene hiše v Ljubljani. Razgibanost prostorov je vidna na vsakem koraku in pojavlja se skozi vse štiri etaže.

Novogradnja hiše je predstavljala svojstven izziv, saj je bilo prostorov veliko, prav vsak pa zgodba zase. Kaskadno spuščeni stropovi, kjer so asimetrične oblike dodatno poudarjene v različnih barvnih odtenkih ter osvetljene. Razgibanost stropa nad kuhinjskim otočkom dodatno poudarja temna lesna obloga. Pravljičen izgled ene izmed otroških sobic, kjer strop ponazarja oblake. Zasebni “spa center”, kjer je strop pravtako razgiban in delno pobarvan v sinje modro, ki ponazarja nebo.

Prav vsaka stena v hiši je dovršeno oblikovana. Kombinacija dekorativnih barv, s posebnimi tehnikami nanosa, kamnite stenske obloge, tapete in osvetljene fototapete ter vedno elegantne horizontalne lesene letvice, ki poudarjajo dinamiko in edinstveno zgodbo vsakega prostora.

Velik poudarek je bil podan tudi na osvetlitvi. Tako se ob obodih sten nahaja indirektna svetloba, v kaskadno spuščenih stropov vgradna led osvetlitev, stenska ambientalna osvetlitev poudarja dekorativne elemente. V osrednjem bivalnem prostoru dajeta poseben pečat moderno in elegantno viseče svetilo in v istem stilu tudi nevgradno stropno svetilo. Dinamika osvetlitve je razvidna tudi v zidnih nišah dnevnega dela.

Pohištvo je oblikovano v modernih oblikah in trpežnih materijalih. Praktičnost pri vsakodnevnem vzdrževanju in uporabi. Pretežno je v svetlejših barvnih niansah, kjer je nekaj posebnega zagotovo biserno bela barva. Ni pa za zanemariti minimalnih konstrastov na nekaterih pohištvenih elementih, ki dodatno poudarjajo oblike in moderen izgled.

Ostale vsebine v kategoriji

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija: BREZPLAČNI NASVET ter 20% popust na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 06.06.-13.6.2024)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše