Prestižno stanovanje – Ljubljana

Elegantno in brezčasno

Celovito oblikovanje in izvedba nadstandardnega stanovanja na elitni lokaciji v Ljubljani.

Z lastnico stanovanja smo se spoznali, ko je bil manjši stanovanjski blok z nadstandardnimi stanovanji še v polni gradnji. Gradbišče je bilo v polnem delu, ko smo pričeli s temeljito in premišljeno načrtovano vodovodno in električno napeljavo. Pa tudi prezračevalni sistem in pametne instalacije so predstavljale veliko angažiranosti. Usklajevanje in izvedba s podizvajalci je terjalo svojstven izziv.

Istočasno s tehničnimi načrti smo izvajali tudi 3D vizualizacije, tako da je lastnica imela več čas vpogled v oblikovanje prostorov. Nastajale so ideje, ki so že od prvih izrisov bile pisane na kožo novi lastnici.

Po slabem letu projektiranja in izvedbe je nastalo elegantno oblikovano stanovanje v centru Ljubljane. Svetli barvni odtenki, z minimalnim barvnim kontrastom tapet in unikatnih likovnih del, pričajo o prefinjenem okusu za detajle, kjer nič ni puščeno naključju.

Nekoliko odbojne biserno bele stene, zlat mozaik, kot detajl v kopalnici, premišljeno izbrana elegantna, steklena svetila, polkrožna oblika kuhinjskega pulta, … Prestižni materijali in elegantna oblika pohištvenih elementov tvorita v tem meščanskem stanovanju brezčasen in večno aktualen izgled.

Video vizualizacija stanovanja v Ljubljani

Prestižno stanovanje v Ljubljani

Ostale vsebine v kategoriji

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija: BREZPLAČNI NASVET ter 20% popust na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 06.06.-13.6.2024)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše