Prenova hiše Vipava

V osrčju Vipavske doline smo za mlado družino oblikovali in opremili stanovanje. Lastnika sta se odločila, da bosta nadstropje družinske, stanovanjske hiše popolnoma prenovila, delno prizidala in opremila v sodobnem, modernem stilu.

Želja je bila tudi po naravnih materijalih, tako se v stanovanju prepletajo kamnite in lesne teksture. Moderne in izčiščene linije pohištva lepo dopolnjujejo izbrani materijali in barve v zemeljskih odtenkih.

Popolnoma prenovljena kopalnica je pravtako moderno oblikovana. Izbrana stenska keramika v nekoliko večjem formatu (45×120 cm) in 3D dekorju, ki ponazarja drevesne liste. Kombinirana v beli in črni mat barvi dodatno poudarja moderen izgled.

Lesna tekstura tlakov tvori ustrezno protiutež modernemu pohištvu in naravnemu izgledu.

Prenova hiše na Vipavskem

Prenovili in opremili smo hišo na Vipavskem.

Ostale vsebine v kategoriji

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija BREZPLAČNI NASVET ter 15% popust na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 1.02.-28.2.2023)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše