Stanovanjska hiša v okolici Brežic

Elegantno zasnovan interier

V okolici Brežic, na prekrasni lokaciji in s pogledom na okoliške griče se nahaja individualna stanovanjska hiša. Prostori se razprostirajo na dveh etažah, kjer so bivalni v pritličju, spalni pa v nadstropju.

Želja lastnikov je bila po elegantno opremljenih prostorih, s pridihom glamurja. Da pa ne bi stilno oblikovano pohištvo prostorov preveč zasičilo, je bil podan predlog v svetlih, barvnih niansah.

Stene, v biserno belih odtenkih. Tlaki v polirani keramiki, ki imitira marmor. In nenazadnje furnirano pohištvo z osnovo biserno bele barve, kjer pa se pojavljajo “srebrne” lesne žile, kot “pika na i” glamur izgledu.

Velik poudarek je bil podan tudi na osvetlitvi. Elegantna stenska in priročna bralna svetila ter prekrasen lestenec nad jedilno mizo dodatno poudarjajo eleganten izgled prostorov. Dobra razpršenost delovne oz. splošne osvetlitve pa je bila zagotovljena z vgradnimi svetili.

Ostale vsebine v kategoriji

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija: BREZPLAČNI NASVET ter 20% popust na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 06.06.-13.6.2024)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše