Apartma za goste in prekrasna terasa za druženje

Lastnika stanovanjske hiše sta se odločila, da pritličje uredita v funkcionalno in lepo opremljeno stanovanje, namenjeno občasnim obiskom sorodnikov. Obenem pa tudi zunanjo ureditev okolice, z umestitvijo prostorne terase in biodinamične pergole.

Pritličje je bilo prvotno namenjeno kot delavnica in v zelo slabem stanju. Neogrevani prostori z osnovno osvetlitvijo so narekovali temeljit poseg v obstoječo instalacijo. Delno spuščen strop s pravilno umestitvijo vgradnih svetil, na novo umeščena in oblikovana kopalnica ter popolna zamenjava stavbnega pohištva so samo del opravil, ki so bili potrebni, da je stanovanje postalo bivalno.

Osrednji bivalni prostor, ki služi kot občasna spalnica z razstegljivo sedežno garnituro ter obenem dnevna soba in jedilnica je jedro apartmaja. Manjša kuhinja, primerna za pripravo zajtrkov ali popoldanskih prigrizkov ob čaju in kavi je umeščena na prehodu, ki vodi do bivalnega prostora. Ob neposrednem vhodu v apartma se nahaja nižja, vgradna omara in nekaj priročnih odprtih polic.

Ureditev zunanjosti je zajemala predvsem na novo tlakovano in razširjeno teraso, z umestitvijo biodinamične pergole. V delno pokritem delu terase se nahaja priročna letna kuhinja. Zunanje površine razpolagajo tudi z žarom in prostorno jedilnico ter kotičkom za sedenje.

Ostale vsebine v kategoriji

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija: BREZPLAČNI NASVET ter 20% popust na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 06.06.-13.6.2024)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše