Pohorje – Restavracija

V sklopu prenove hotela smo na Pohorju na novo zasnovali tudi restavracijo. Naravni materijali in barvna skala vnašajo v prostor okoliško naravo. Udobje in domačnost opremljene restavracije, z odlično kulinarično ponudbo, nudijo gostom popoln recept za nepozabna druženja.

Kaskadno oblikovan strop z elegantimi lestenci in stene pobarvane v nekoliko odbojno bež barvo poudarjajo klasično oblikovan interier. Zasnova in velikost restavracije ponujajo poleg klasičnega turizma tudi kongresnega, saj hotel in restavracija ponujata vse potrebno za brezskrbno preživljanje prostega časa in poslovna druženja.

Ostale vsebine v kategoriji

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija: BREZPLAČNI NASVET ter 20% popust na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 06.06.-13.6.2024)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše