Prenova stanovanja – Domžale

Svetle barvne nianse

Prenovili samo stanovanje v Domžalah.

Moderno oblikovano stanovanje, kjer izstopajo polkrožno zaključeni kuhinjski elementi. Zaradi lažjega prehoda med elementi in nenazadnje unikatnega videza so prav ti polkrožni elementi eden izmed osrednjih oblikovnih značilnosti stanovanja.

Svetle nianse, ki se prepletajo tako na pohištvu, kot tudi stenah in kamniti stenski oblogi vnašajo v prostor zračnost in nenatrpan izgled.

V spuščenem stropu smo zagotovili dobro led osvetlitev. Delovna osvetlitev kuhinjskega pulta se nahaja tudi pod visečimi kuhinjskimi elementi. Ambientalna osvetlitev stenskih svetil poudarja kamniti steni in vnaša v prostor dinamičen izgled.

Prenova stanovanja na ključ

Prenova stanovanja - Domžale Bistra

Prenova stanovanja na ključ

Ostale vsebine v kategoriji

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Jesenska akcija -15% na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 2.10.-18.10.2023)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše