Prenova hiše – Solkan

Moderno oblikovana notranjost

Obstoječa razporeditev prostorov ni ustrezala mladi družini, zato smo se odločili, da stanovanje celovito prenovimo in preuredimo. Z rušitvijo predelne stene smo oblikovali velik bivalni prostor, ki združuje kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo. Moderne in čiste linije notranje opreme s kamnitimi inserti in v biserno belo pobarvane stene so elementi, ki dodatno optično večajo prostor. Temu pripomorejo tudi velike steklene stene in optimalna razpršenost osvetlitve.

Praktičnost pri vsakodnevnem vzdrževanju je narekovala premišljen izbor materijalov. Talna keramika v večjem formatu, stene v dekorativni pralni barvi in trpežni materijali pohištva.

Prenova hiše - Solkan

Ostale vsebine v kategoriji

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija: BREZPLAČNI NASVET ter 20% popust na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 06.06.-13.6.2024)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše