Prenova hiše – Lokev na Krasu

V osrčju Krasa se nahaja razgibana in moderno zasnovana stanovanjska hiša. Po več desetletjih sta se lastnika odločila, da prenovita kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo ter tako osrednjemu bivalnem prostoru vdahneta nekaj svežine in sodobnega izgleda.

Obseg prenove je zajemal menjavo tlakov v kuhinji in jedilnici, na novo smo oblikovali osvetlitev ter nekoliko posegli v vodovodno instalacijo. V celoti opremili kuhinjo, jedilnico in dnevno sobo ter stene odeli v tople, bež odtenke. Ker je na Krasu doma kamen smo ta element tudi elegantno integrirali v prostore ter povezali s preostalo opremo.

Nastal je sodobno in funkcionalno opremljen osrednji bivalni prostor, kjer se prepleta moderen design, tople barvne nianse in občutek prostornosti.

Hiša na krasu.


Ostale vsebine v kategoriji

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija: BREZPLAČNI NASVET ter 20% popust na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 06.06.-13.6.2024)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše