Prenova kopalnice v Ajdovščini

Prenova kopalnic sodi med zahtevnejše projekte, saj se na tako majhnem prostoru zvrstijo skoraj vsi podizvajalci: vodovodar, električar, gipsar, keramičar, pleskar. Da v prvi fazi prenove ne pozabimo tudi na rušitvena dela, ki jih mora pravtako nekdo izvesti. Odvisno od oblikovne zasnove kopalnice pa je v ekipi prenove lahko tudi parketar (teak-ov parket, kot talna in stenska obloga se lahko pojavlja tudi v mokrih prostorih).

Naveden projekt je narekoval tako poseg v obstoječo instalacijo, kot tudi odstranitev vseh oblog, vključno s stropnimi. Kljub relativno majhni površini je nastal svetel in funkcionalen prostor. Kopalnica razpolaga z vsem potrebnim, kar imajo tudi “veliki”: prostorna tuš kabina in umivalnik s priročnimi predali, viseči elementi za shranjevanje ter nenazadnje pralni stroj, umeščen neposredno ob vhodu v prostor.

Ostale vsebine v kategoriji

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija: BREZPLAČNI NASVET ter 20% popust na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 06.06.-13.6.2024)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše