Soba za obiske in za delo

Želja lastnikov je bila, da dve manjši otroški sobi združimo v en večji prostor namenjen pisarni in občasnim obiskom.

Po predhodnem posvetu s statikom je bila odstranjena predelna stena, ki je razmejevala dve sobici. Predpriprava tlakov za kasnejše polaganje parketa je bila ključna, saj je bilo potrebno neravnine tlakov ob odstranitvi stene popraviti.

Da smo pridobili na funkcionalnosti je bil en vhod v prostor zazidan. V ta namen je nastala zanimiva, stenska dekoracija, ki s temnejšim barvnim tonom poudari del stene. Z zaprtjem enega vhoda smo tako zagotovili prostor za umestitev razstegljivega ležišča. Ker pa je bila potreba še po dodatnem ležišču je bila z zrcalno postavitvijo vgradnih omar zagotovljena tudi ta želja. V prostoru se tako nahajata dve razstegljivi ležišči, kjer lahko naenkrat prespijo 3-4 osebe.

Poleg ležišč, ki služijo občasnim obiskom pa je prostor moral vsebovati tudi funkcionalno plat domače pisarne. Ko smo omejeni v kvadraturi so modularne rešitve pohištva idealna rešitev. Omara, na kateri je umeščena pisalna miza in v njej skrito ležišče zagotavlja več-funkcionalno rabo in omogoča, da smo v prostoru zadostili obem željam: spanju in delu.

Priročen knjižni regal s spravljivo, manjšo pisalno mizico je dobil svoj prostor med okni – prav na mestu, kjer je bila prej stena.

Ostale vsebine v kategoriji

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Jesenska akcija -15% na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 2.10.-18.10.2023)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše