Prenova stanovanja v Šempetru pri Gorici

Oblikovali smo idejno zasnovo stanovanja, ki zajema prostorno vhodno vežo, kopalnico, kuhinjo in dnevno sobo z jedilnim kotom.

Stanovanje je odeto v elemente narave, ki se odražajo tako na kamnitih in lesenih stenskih oblogah, kot tudi na izboru tlakov in pohištva. Kot kontrastna protiutež nevpadljivi, barvni skali narave se pojavlja črno-bež barva, s katero dosežemo izrazit, moderen izgled prostorov.

Knjižne police v stilizirani obliki listov, z vertikalnimi lesenimi palicami ponazarjajo izgled rastlin. Stopniščna ograja, ki spominja na drevesna debla in masiven, asimetrično rezan pult v kopalnici sta dodatna elementa, ki izražata elemente narave.

Z usklajeno in uravnoteženo kombinacijo lesa in kamna ter črne in bež barve smo poudarili toplino prostorov in obenem ohranili prostornost in nenatrpanost.

Prenova kopalnice na ključ

Prenova kopalnice na ključ

Ostale vsebine v kategoriji

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija: BREZPLAČNI NASVET ter 20% popust na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 06.06.-13.6.2024)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše