Prenova stanovanja v Goriških Brdih

Moderno, svetlo in mladostno

Mlada družina se je odločila, da bo etažo v nadstropju stanovanjske hiše popolnoma obnovila in jo prilagodila svojim željam in potrebam.

Obstoječ tloris jim je v grobem ustrezal. Posegli smo le v eno predelno steno, kjer smo združili majhen wc prostor in kopalnico. Tako je nastala prostorna, popolnoma prenovljena nova kopalnica.

Tlaki so bili v celoti zamenjani. Izbran je bil kvaliteten laminat v prekrasni lesni imitaciji, ki poudarja rustikalen izgled. Pravtako je bila tudi osvetlitev prostorov na novo oblikovana. Kombinacija vgradnih led svetil ter nadometna osvetlitev vnašajo dodatno dinamiko v prostore in zagotavljajo dobro razpršenost svetlobe.

Pohištvo in notranja vrata so izbrana in oblikovana v istem strukturiranem, lesnem dekorju. Oblika pohištva je moderna in s svojim lahkotnim designom vnaša harmoničen kontrast med tlaki.

Stene so pobarvane v nežne, bež nianse v kombinaciji s kamnito oblogo. Kot nežen kontrast izstopa stena za kuhinjskimi elementi, ki je dekorativna in dodatno zaščitena (pralna) s steklenim premazom.

Tako je nastalo popolnoma prenovljeno, mladostno, moderno in svetlo stanovanje v osrčju Goriških Brd.

Ostale vsebine v kategoriji

Prenova hiše na ključ | Oprema stanovanja na ključ

Olajšajte si izbor in nakup, kjer boste na ENEM MESTU dobili STOKOVNO SVETOVANJE in konkreten izbor opreme vašega novega doma ali poslovnega prostora.

Akcija BREZPLAČNI NASVET ter 15% popust na celovit projekt notranje ureditve hiše(velja od 1.02.-28.2.2023)

Prenavljate hišo? Ne skrbite, sprostite se! Za VSE POSKRBIMO MI - od IDEJE, 3D DESIGNA do DOSTAVE in MONTAŽE.

Pohištvo, keramika, parket, svetila, ogrevanje, prezračevanje, vrhunski 3D izris,... Ponudimo vam seveda tudi mojstre za izvedbo: stojne ter elektro instalacije, polaganje keramike, parketa, pleskarska dela, montaža pohištva,... Skratka obnova-oprema hiše ali stanovanja na ključ.

Kontaktirajte nas za termin, zato da si vzamemo čas samo za vas.

Prenova hiše ali stanovanja na ključ. Za brezplačne informacije pokličite 041 412 982.

Prenova hiše